:: RES Yüksekte Çalışma Eğitimlerimiz
RES Yüksekte Çalışma Eğitimlerimiz

Rüzgar Türbinlerine çalışan personel için yüksekte çalışma eğitimleri alanında sertifikalı ve uzun iş deneyimi sahibi olan uzman kadromuzla yürüttüğümüz programlar, bu branşta iş güvenliği standartların yükselmesine yol açıyor.

Yurtdışından yüksekte çalışma uzmanlığı belgeli ve L3 ve L2 seviyesindeki eğitmenler eşliğinde ve doğrudan Türkçe olarak verdiğimiz bu eğitimler, sektörde büyük taktir ve beğeni toplamaya başladı. Özellikle yabancı eğitmenler kalitesinde eğitim veren eğitmenlerimiz, eğitmenlik ve halen devam eden binlerce saati aşan yüksekte çalışma deneyimleri ile fark yaratıyorlar.

Eğitim programlarımız ise eğitim verilen personelin çalışmalarını yürütüleceği türbinlerde, bu yapıya özgü yapısal detaylar ve riskler göz önüne alınarak hazırlanmış yerine özel uygulamalardan oluşması nedeniyle dikkat çekiyor. Eğitimleri, bizzat personelin çalışılacağı türbinlerde veriyor olmamız, ise yüksekte çalışacak personele kazandırılan güvenlik uygulamaları alışkanlıklarının seviyesinde etkileyici farklar yaratan diğer bir etken.